Select Page

Mar 30, 2020 | Boeken

Hannie van Rijsingen

Waarom de kleur in: Hoe overleef ik de seksverslaving van mijn partner?

Hoera, mijn nieuwe boek is online en… te koop! Wauw! Het heeft wel een tijdje geduurd, maar het was een leuk proces, waarover ik graag wil vertellen. Nog nooit eerder heb ik de volledige regie gehad over het tot stand komen van mijn boeken, van de productie ervan. Nu kon ik alles zelf bepalen. Vanaf het begin tot het einde. Zelf mijn redacteur kiezen, mijn corrector, mijn designer… Oh, oh, oh, hoe gaaf kan het zijn. En wat ben ik er trots op en dankbaar, dat alles zo harmonieus is verlopen.

Samen met mijn ontwerper, Freni Design, heb ik gekozen om een kleur in ‘Hoe overleef ik de seksverslaving van mijn partner’ te verwerken. Kleuren zeggen namelijk veel, niet alleen over smaak, maar ook over gevoelens. Met de kleur die we hebben gekozen, willen we de hardheid, de onverbiddelijkheid en de turbulentie aan alle gevoelens die erbij horen wat verzachten, als je er als partner mee te maken krijgt.

Ik ben ervan uitgegaan dat de lezer, net zoals ik, de meerprijs hiervoor graag overheeft en beseft dat er ondanks alle ellende ook nog mooie dingen zijn.

Liefs Hannie!

0 Comments