Select Page

BOEKEN

Andere succesvolle boeken

van Hannie van Rijsingen

oktober 2019

Hoe overleef ik de seksverslaving van mijn partner?

School voor succesvol leven

De ontdekking dat je partner een seksverslaving heeft, is zo wereldschokkend dat je van een traumatische ervaring kunt spreken. Aandacht voor dit trauma is cruciaal voor het herstel. Dit boek helpt je begrijpen wat je als partner van een seksverslaafde meemaakt, kunt verwachten en moet verwerken, en wat de relatie nodig heeft om gezond te worden.

Wie wil ik zijn?

Aramith

Veel mensen zijn ontevreden over hun huidige levenswijze en verlaten het veilige pad om een avontuurlijker weg in te slaan. Het is niet verwonderlijk dat juist Hannie zich verdiept in de verschuivingen op de relationele markt. Seksualiteit en relaties zijn momenteel de gebieden bij uitstek waarin de mens het meest zoekende is en experimenteert. Authenticiteit is in relaties van morgen een sleutelbegrip.

oktober 2007

BOEKEN

Titels die eerder zijn verschenen

september 2008

Onzichtbare
ontrouw

Het thema van Onzichtbare ontrouw is porno, internetseks en de invloed daarvan op partner, kinderen en gezinnen.

mei 2005

Seks alles
of niets

Twee uitersten komen aan bod in dit dubbeldikke omdraaiboek: mannen die geen of weinig zin in seks hebben én mannen die verslaafd zijn aan seks .

september 2003

Senioren op vrijersvoeten

Senioren op vrijersvoeten geeft vijftigplussers op een prettige leesbare wijze informatie, suggesties en tips over alles wat met seksualiteit, intimiteit en relaties te maken heeft.

november 2002

Zin in vrijen …
voor mannen

Voor mannen die zichzelf weer of meer seksueel aantrekkelijk willen maken voor hun vrouw.