Select Page

Jan 18, 2020 | Boeken, uitgeverij

IK BEN MIJN EIGEN UITGEVER GEWORDEN!

Hoera!

Ik zal vertellen waarom ik hieraan begin. Op de eerste plaats houd ik van nieuwe uitdagingen in mijn leven.

Op de tweede plaats krijg ik mijn boeken niet meer makkelijk uitgegeven. Gottmer in Haarlem, waar Aramith een onderdeel van is, is totaal gereorganiseerd. De man die altijd met me meedacht is met pensioen en de nieuwe medewerkers gaan ervan uit dat mijn boeken niet de vereiste verkoopcijfers halen. Door hun ‘nee’ was ik aanvankelijk teleurgesteld, maar al gauw wist ik mijzelf te herpakken en nam ik het besluit: ‘dan ga ik het toch zelf doen.’ En dat moment is nu aangebroken.

Op de derde plaats is dit een mooie aanleiding om de activiteiten van School Voor Succesvol Leven uit te breiden met workshops en trainingen die een sleutel beteken in het creëren van harmonieuze relaties en een succesvol leven. Ik heb namelijk de behoefte om mensen te leren op een andere manier met problemen om te gaan. Sommigen noemen het: je moet de hordens in je leven niet zien als problemen maar als uitdagingen, maar ik wil nog een stapje verder gaan. Je kunt problemen niet oplossen door je te richten op de problemen. Net zomin als je structurele geldproblemen kunt oplossen door meer geld erin te pompen. Er zal ook een mentaliteitsverandering of een andere manier van denken over geldbesteding moeten plaatsvinden, anders gaat het niet werken.

In de school voor succesvol leven gaan we principes en vaardigheden onderwijzen en inoefenen die niet gericht zijn op problemen in relaties, maar op het ontwikkelen van vaardigheden om harmonieuze relaties te creëren. Er wordt hard gewerkt in onze workshops, maar ook veel gelachen. Want ‘Plezier hebben in wat je doet’ is onze slogan. Waag het avontuur en doe mee!

Liefs Hannie!

0 Comments